За Рагуза
Мени
Мени за групи
Мени за свадби
Кетеринг
Галерија ресторан
Галерија свадби
 

 
Мени | мени за групи
 
 
Коктел скара мени 1 - 600 ден. Коктел скара мени 2 - 650 ден. Мекици мени - 300 ден.
 
 
мени
АДРЕСА 12 -та Македонска Бригада 2А, Скопје, Македонија
ТЕЛЕФОН 02 3212 - 919 РАБОТНО ВРЕМЕ 08-24 часот