Вина
Бовин

0.187l . . . 240 ден.
Бовин Александар

0.25l . . . 400 ден.
Бовин

0.75l . . . 1200 ден.
Бовин Врвни вина (Дисан, Дарон, Шираз...)

0.75l . . . 2500 ден.
Бовин Траминец

0.75l . . . 1000 ден.
Бовин Император

0.75l . . . 2500 ден.
Бовин Премиер

0.50l . . . 2600 ден.
Александрија

0.25l . . . 150 ден.
Траминец

0.25l . . . 160 ден.
Александрија

0.75l . . . 550 ден.
Т`га за Југ

0.75l . . . 550 ден.
Траминец

0.75l . . . 550 ден.
Розе

0.75l . . . 550 ден.
Тиквеш Наливно вино

1l . . . 300 ден.
Тиквеш Special Selection

0.187l . . . 240 ден.
Тиквеш Special Selection

0.75l . . . 900 ден.
Тиквеш Александрија Couvee

0.75l . . . 1000 ден.
Тиквеш Limited Edition

0.75l . . . 1900 ден.
Сковин

0.20l . . . 160 ден.
Сковин Sun City

0.75l . . . 480 ден.
Сковин

0.75l . . . 800 ден.
Сковин Марков Манастир

0.75l . . . 2300 ден.
Сковин Скупи Куве

0.75l . . . 2500 ден.
Вила Марија

0.75l . . . 440 ден.
Вила Марија Шато (Барик)

0.75l . . . 750 ден.
Стоби Антигона, Вранец, Ризлинг, Куве

0.75l . . . 550 ден.
Стоби Кабернет, Мускат, Шардоне

0.75l . . . 750 ден.
Стоби ВЕРИТАС

0.75l . . . 1200 ден.
Терзели Вранец

0.75l . . . 850 ден.
Александар лимитед

0.75l . . . 3950 ден.
Linea del Sole - Nero Davola

0.75l . . . 1200 ден.
Linea del Sole - Shardonney

0.75l . . . 1200 ден.
Linea del Sole - Syrah

0.75l . . . 1200 ден.
Grecanico Sicilia

0.75l . . . 1200 ден.
Danelli - Bianco di Sicilia

0.75l . . . 1200 ден.
Del Palio – Primitivo

0.75l . . . 1200 ден.
Del Palio - Sangiovese

0.75l . . . 1200 ден.
Villa Sandi - Pinot Grigio

0.75l . . . 1350 ден.
Villa Sandi - Cuvee di pinot

0.75l . . . 1350 ден.
AgroArgento Catarratto Sicilia

0.75l . . . 1350 ден.
La gioiosa - Raboso

0.75l . . . 1350 ден.
La gioiosa - Malbech

0.75l . . . 1350 ден.
Gavioli Prosecco Champagne

0.75l . . . 1450 ден.
Pablo Toscana - Chianti 2003

0.75l . . . 1450 ден.
Спуманте

0.75l . . . 750 ден.
Хенкел

0.75l . . . 1300 ден.
Моет Шандон

0.75l . . . 6000 ден.
Шампањ Дом Перињон

0.75l . . . 15000 ден.