Топли предјадења
Полнета пиперка (похована)

120 . . . 90 ден.
Поховани тиквици

120 . . . 120 ден.
Разни омлети од 3 јајца

0 . . . 120 ден.
Сирење на скара

100 . . . 100 ден.
Модар домат (порција)

200 . . . 80 ден.
Тиквици на вода (порција)

150 . . . 130 ден.
Похован кромид (порција)

200 . . . 100 ден.
Поховани маслинки (порција)

150 . . . 100 ден.
Похован кашкавал

100 . . . 100 ден.
Пирошки

150 . . . 100 ден.
Сирење во фолија

100 . . . 140 ден.
Вегетеријанска чинија

250 . . . 170 ден.
Пилешки прсти

250 . . . 210 ден.
Шампињони на скара

250 . . . 160 ден.
Буковка на скара

250 . . . 160 ден.
Вргањ на скара

200 . . . 350 ден.
Октопод на скара

100 . . . 450 ден.
Сарма од лозов дист

0 . . . 30 ден.
Вегетеријанско рижото

250 . . . 180 ден.
Кинеско рижото

300 . . . 220 ден.
Рижото со вргањ

250 . . . 250 ден.
Рижото со морски плодови

300 . . . 300 ден.