Салати
Зелка салата

200 . . . 60 ден.
Зелена салата

200 . . . 80 ден.
Мешана салата

300 . . . 110 ден.
Мимоза

230 . . . 70 ден.
Македонска салата

350 . . . 130 ден.
Шопска салата

340 . . . 130 ден.
Таратур

310 . . . 100 ден.
Маслинки порција

100 . . . 80 ден.
Грчка салата

410 . . . 120 ден.
Туна салата

350 . . . 200 ден.
Капрезе

270 . . . 200 ден.
Шеф салата

300 . . . 200 ден.
Рукола салата

210 . . . 200 ден.
Дубровник

320 . . . 220 ден.
Цезар

380 . . . 200 ден.
Рагуза салата

450 . . . 230 ден.
Октопод салата

100 . . . 450 ден.