Рибни специјалитети
Крап порција

300gr . . . 350 ден.
Крап див

1kg . . . 800 ден.
Пастрмка

1kg . . . 1000 ден.
Морска риба порцијаш

1 парче . . . 650 ден.
Див Бранцин

1kg . . . 3600 ден.
Дива Орада

1kg . . . 3600 ден.
Див Зубатац

1kg . . . 3600 ден.
Лигни на жар

300gr . . . 450 ден.
Лигњи поховани

350gr . . . 500 ден.
Лигњи полнети

400gr . . . 550 ден.
Ајкула "provinciale"

250gr . . . 550 ден.
Филета од лосос на скара во сос од портокал

200gr . . . 700 ден.
Школки на жар/бузара

1kg . . . 1800 ден.
Гамбори на жар/бузара

1kg . . . 2700 ден.
Шкампи на жар/бузара

1kg . . . 3500 ден.
Шкампи екстра

1kg . . . 4500 ден.