Јадења по нарачка
Пилешко во кари сос

400gr . . . 250 ден.
Бечка шницла

200gr . . . 190 / 220 / 250 ден.
Свинско филе на жар

250gr . . . 400 ден.
Филе мињон

350gr . . . 450 ден.
Селско месо

300gr . . . 350 ден.
Телешки мускул

300gr . . . 400 ден.
Пилешка тава Кватро Формаџи

430gr . . . 450 ден.
Тава Рагуза

370gr . . . 650 ден.
Телешки медаљони со печурки

300gr . . . 750 ден.
Бифтек на жар

250gr . . . 800 ден.
Бифтек зелен бибер

400gr . . . 850 ден.
Бифтек Рагуза

1200gr . . . 3900 ден.
Бифтек со вргањ

380gr . . . 900 ден.
Бифтек гонгорзола

400gr . . . 900 ден.
Ескалоп Алкантис

425gr . . . 800 ден.
Свинско филе “Велингтон”

400gr . . . 700 ден.
Јунешки бифтек “Велингтон”

1.2kg . . . 3500 ден.