Пиво
Скопско

0.33l . . . 90 ден.
Амстел

0.33l . . . 110 ден.
Бекс

0.33l . . . 80 ден.
Старопрамен

0.50l . . . 110 ден.
Лашко (темно)

0.33l . . . 140 ден.
Хајнекен

0.33l . . . 150 ден.
Безалкохолно пиво

0.33l . . . 120 ден.
Скопско (штуц)

0.33l . . . 90 ден.
Скопско (кригла)

0.50l . . . 110 ден.