Пици
Маргарита

1 . . . 240 ден.
Вегетаријана

1 . . . 240 ден.
Везувио

1 . . . 250 ден.
Наполитана

1 . . . 250 ден.
Капричиоза

1 . . . 260 ден.
Калцоне (затворена капричиоза)

1 . . . 230 ден.
Ал Туна

1 . . . 250 ден.
Диавола

1 . . . 250 ден.
Пица Рагуза

1 . . . 290 ден.
Кватро Формаџо

1 . . . 290 ден.
Пармиџана

1 . . . 320 ден.
Рустика

1 . . . 290 ден.
Фрути Ди Маре

1 . . . 350 ден.
Пастрмајлија

1 . . . 250 ден.
Селско лепче

0 . . . 25 ден.
Фурнарина

0 . . . 50 ден.
Пица – сендвич

0 . . . 120 ден.
Полнети јастучиња

0 . . . 130 ден.