Пасти
Паста Базилико

300 . . . 200 ден.
Паста Карбонаре

300 . . . 250 ден.
Паста Болоњез

300 . . . 250 ден.
Паста со свеж лосос

285 . . . 280 ден.
Паста Кватро формаџо

300 . . . 280 ден.
Тортелини Кватро Формаџо

355 . . . 330 ден.
Њоки Кватро Формаџо

455 . . . 290 ден.
Паста со морски плодови

290 . . . 400 ден.
Паста со димен лосос

280 . . . 400 ден.
Тортелини со Вргањ и пршута

335 . . . 350 ден.
Лазањи порција

290 . . . 250 ден.