Ладни предјадења
Кајмак топка

50 . . . 50 ден.
Кравјо сирење

100 . . . 70 ден.
Шунка

100 . . . 80 ден.
Мартадела

100 . . . 110 ден.
Кулен

100 . . . 190 ден.
Печеница

100 . . . 130 ден.
Сланина

100 . . . 130 ден.
Сирење овчо

100 . . . 130 ден.
Кашкавал овчи

100 . . . 190 ден.
Пршута

100 . . . 290 ден.
Пармезан

100 . . . 320 ден.
Горгонзола

100 . . . 290 ден.
Даска Рагуза

180 . . . 380 ден.
Ајвар домашен

150 . . . 140 ден.
Пинџур домашен

150 . . . 140 ден.
Макало

150 . . . 70 ден.
Пршута со диња

300 . . . 380 ден.
Морска салата

150 . . . 450 ден.
Октопод салата

100 . . . 450 ден.
Карпачо од лосос

190 . . . 480 ден.
Карпачо од бифтек

190 . . . 580 ден.