Десерти
Сладолед топка

0 . . . 30 ден.
Штрудла

0 . . . 60 ден.
Кадаиф

0 . . . 70 ден.
Африкана

0 . . . 70 ден.
Шварцвалд колач

0 . . . 70 ден.
Баклава

0 . . . 80 ден.
Панакота

0 . . . 100 ден.
Палачинки

0 . . . 100 ден.
Тирамису

0 . . . 100 ден.
Tопло ладно

0 . . . 120 ден.
Овошна салата

0 . . . 100 ден.
Банана Сплит

0 . . . 130 ден.
Палачинки Фламбе

0 . . . 140 ден.
Ананас порција

0 . . . 150 ден.
Апетисани (мешано)

0 . . . 150 ден.