Безалкохолни пијалаци
Кока Кола

0.25l . . . 80 ден.
Кока Кола лајт

0.25l . . . 80 ден.
Фанта

0.25l . . . 80 ден.
Швепс

0.25l . . . 80 ден.
Тоник

0.25l . . . 80 ден.
Спрајт

0.25l . . . 80 ден.
Пелистерка

0.25l . . . 50 ден.
Пелистерка

1l . . . 90 ден.
Пелистерка негазирана

1,5l . . . 90 ден.
Роса

0.33l . . . 50 ден.
Јана

0.33l . . . 60 ден.
Јана

0.70l . . . 120 ден.
Јамница

0.25l . . . 60 ден.
Јамница

0.70l . . . 120 ден.
Џуси сок

0.20l . . . 100 ден.
Леден чај

0.20l . . . 100 ден.
Свежо цедени овошја

0.33l . . . 130 ден.
Ред Бул

0.25l . . . 160 ден.
Евијан

1l . . . 220 ден.