ENG  
 
За Рагуза
Мени
Мени за групи
Мени за свадби
Кетеринг
Галерија ресторан
Галерија свадби
 

 

Добредојдовте
Почувствувајте го медитеранот во строгиот центар на градот и вкусете ја нашата разновидна кујна во прекрасен амбиент надополнет со одлична услуга и поволни цени. Имаме голем избор на Медитеранска, Италијанска, морска, интернационална и национална кујна.
Мени
Од нашите многубројни специјалитети би ви препорачале: Орада на далматински начин и Жива риба Крап приготвена по Ваш избор.
За РАГУЗА
Се наоѓаме во зградата на ССМ непосредно до градската болница.


АДРЕСА
12 -та Македонска Бригада 2А, Скопје, Македонија
ТЕЛЕФОН 02 3212 - 919 РАБОТНО ВРЕМЕ 08-24 часот