За Рагуза
Мени
Мени за групи
Мени за свадби
Кетеринг
Галерија ресторан
Галерија свадби
 

 
За РАГУЗА |
 
   

Ресторанот Ragusa претставува продолжение на 20 годишната успешна работа на семејството Голомеиќ во областа на угостителството. Ragusa претставува продолжение на добро познатиот Ресторан Мирко 919.

Имаме голем избор на Медитеранска, Италијанска, морска, интернационална и национална кујна.

Од нашите многубројни специјалитети би ви препорачале: Орада на Далматински начин и Жива риба Крап подготвена по Ваш избор.

Во вечерните часови пријатна музика за ваше поголемо задоволство.

Организираме деловни ручеци и вечери по ваша желба, потоа шведски маси и коктели, како и крштевки, родендени и свадби до 230 гости.

Се наоѓаме спроти градска болница во зградата на ССМ во поранешно Yucan.
______________________________________________________

Број на седишта (внатре): 240
Број на седишта (надвор): 110

Број на паркинг места: 70

Начини на плаќање: Visa, Master, Maestro

Вид на музика: Интернационална

Јазици на услуга: Англиски и Германски

Дата на отворање на ресторанот: 07.06.2008

Локација на ресторанот:
Ул. 12 ударна бригада 2а (центар) Скопје

Работно време: 08:00 - 24:00 / 08:00 - 01:00

назад  

АДРЕСА
12 -та Македонска Бригада 2А, Скопје, Македонија
ТЕЛЕФОН 02 3212 - 919 РАБОТНО ВРЕМЕ 08-24 часот